Dasar Kuki (EU)

1. Pengenalan

Laman web kami, https://ushayri.com (selepas ini: “laman web”) menggunakan kuki dan teknologi lain yang berkaitan (untuk kemudahan semua teknologi disebut sebagai “kuki”). Kuki juga diletakkan oleh pihak ketiga yang telah kami pertunangkan. Dalam dokumen di bawah ini kami memberitahu anda mengenai penggunaan kuki di laman web kami.

2. Apakah kuki?
Kuki adalah fail sederhana kecil yang dihantar bersama halaman laman web ini dan disimpan oleh penyemak imbas anda pada cakera keras komputer atau peranti lain. Maklumat yang tersimpan di dalamnya boleh dikembalikan ke pelayan kami atau ke pelayan pihak ketiga yang berkenaan semasa lawatan berikutnya.

3. Apa itu skrip?
Skrip adalah sekeping kod program yang digunakan untuk menjadikan laman web kita berfungsi dengan baik dan interaktif. Kod ini dilaksanakan di pelayan kami atau pada peranti anda.

4. Apa itu suar web?
Beacon web (atau tag piksel) adalah sekeping teks atau gambar kecil yang tidak dapat dilihat di laman web yang digunakan untuk memantau lalu lintas di laman web. Untuk melakukan ini, pelbagai data mengenai anda disimpan menggunakan web beacon.

5. Kuki
5.1 Kuki teknikal atau berfungsi

Beberapa kuki memastikan bahawa bahagian tertentu di laman web berfungsi dengan baik dan pilihan pengguna anda tetap diketahui. Dengan meletakkan kuki berfungsi, kami memudahkan anda untuk melayari laman web kami. Dengan cara ini, anda tidak perlu berulang kali memasukkan maklumat yang sama semasa melayari laman web kami dan, sebagai contoh, barang-barang tersebut tetap ada di dalam keranjang belanja anda sehingga anda telah membayar. Kami mungkin meletakkan kuki ini tanpa kebenaran anda.

5.2 Kuki analitik
Kami menggunakan kuki analitik untuk mengoptimumkan pengalaman laman web untuk pengguna kami. Dengan kuki analitik ini kami mendapat pandangan mengenai penggunaan laman web kami. Kami meminta kebenaran anda untuk meletakkan kuki analitik.

5.3 Kuki iklan
Di laman web ini kami menggunakan kuki pengiklanan, yang memungkinkan kami untuk memperibadikan iklan untuk anda, dan kami (dan pihak ketiga) memperoleh pandangan mengenai hasil kempen. Ini berlaku berdasarkan profil yang kita buat berdasarkan klik dan melayari anda di dalam dan di luar https://ushayri.com . Dengan kuki ini, anda, sebagai pelawat laman web dihubungkan dengan ID unik, jadi anda tidak melihat iklan yang sama lebih dari sekali misalnya.
Kerana kuki ini ditandakan sebagai kuki pelacak, kami meminta izin anda untuk meletakkannya.

5.4 Butang media sosial
Di laman web kami, kami telah memasukkan butang untuk Pinterest untuk mempromosikan laman web (mis. “Suka”, “pin”) atau berkongsi (mis. “Tweet”) di rangkaian sosial seperti Pinterest. Butang ini berfungsi menggunakan potongan kod yang berasal dari Pinterest sendiri. Kod ini meletakkan kuki. Butang media sosial ini juga dapat menyimpan dan memproses maklumat tertentu, sehingga iklan yang diperibadikan dapat ditunjukkan kepada anda.
Sila baca pernyataan privasi rangkaian sosial ini (yang boleh berubah secara berkala) untuk membaca apa yang mereka lakukan dengan data (peribadi) anda yang mereka proses menggunakan kuki ini. Data yang diambil akan dianonimkan sebanyak mungkin. Pinterest terletak di Amerika Syarikat.

6. Kuki yang diletakkan
Pelbagai
7. Persetujuan
Apabila anda melayari laman web kami untuk pertama kalinya, kami akan menunjukkan pop timbul dengan penjelasan mengenai kuki. Sebaik sahaja anda mengklik “Simpan pilihan”, anda menyetujui kami menggunakan kategori kuki dan pemalam yang anda pilih dalam pop timbul, seperti yang dijelaskan dalam Dasar Kuki ini. Anda boleh mematikan penggunaan kuki melalui penyemak imbas anda, tetapi harap maklum bahawa laman web kami mungkin tidak lagi berfungsi dengan baik.

7.1 Menguruskan tetapan persetujuan anda

Berfungsi

Statistik

Pemasaran
8. Hak anda berkenaan dengan data peribadi

Anda mempunyai hak berikut berkenaan dengan data peribadi anda:
• Anda berhak mengetahui mengapa data peribadi anda diperlukan, apa yang akan terjadi, dan berapa lama data tersebut akan disimpan.
• Hak akses: Anda berhak mengakses data peribadi anda yang diketahui oleh kami.
• Hak untuk pembetulan: anda berhak untuk menambah, membetulkan, menghapus atau menyekat data peribadi anda bila-bila masa yang anda mahukan.
• Sekiranya anda memberi kami persetujuan anda untuk memproses data anda, anda berhak untuk membatalkan persetujuan tersebut dan menghapuskan data peribadi anda.
• Hak untuk memindahkan data anda: anda berhak meminta semua data peribadi anda dari pengawal dan memindahkannya secara keseluruhan ke pengawal lain.
• Hak untuk membantah: anda mungkin keberatan untuk memproses data anda. Kami mematuhi ini, kecuali ada alasan yang wajar untuk diproses.
Untuk menggunakan hak ini, sila hubungi kami. Sila rujuk maklumat hubungan di bahagian bawah Dasar Kuki ini. Sekiranya anda mempunyai aduan mengenai bagaimana kami menangani data anda, kami ingin mendengar dari anda, tetapi anda juga berhak untuk mengemukakan aduan kepada pihak berkuasa penyeliaan (Data Protection Authority).
9. Mengaktifkan / mematikan dan menghapus kuki

Anda boleh menggunakan penyemak imbas internet anda untuk menghapus kuki secara automatik atau manual. Anda juga boleh menentukan bahawa kuki tertentu mungkin tidak diletakkan. Pilihan lain adalah menukar tetapan penyemak imbas internet anda supaya anda menerima mesej setiap kali kuki diletakkan. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai pilihan ini, rujuk petunjuk di bahagian Bantuan penyemak imbas anda.
Harap maklum bahawa laman web kami mungkin tidak berfungsi dengan baik jika semua kuki dilumpuhkan. Sekiranya anda memadamkan kuki di penyemak imbas anda, kuki tersebut akan diletakkan semula setelah persetujuan anda apabila anda mengunjungi laman web kami lagi.

10. Maklumat hubungan
Untuk pertanyaan dan / atau komen mengenai Dasar Kuki kami dan pernyataan ini, sila hubungi kami dengan menggunakan maklumat hubungan berikut:
Daniel HSky
36 Jalan Haslemere
EASTHORPE
CO6 6DD
Inggeris
Laman web: https://ushayri.com
E-mel: admin@quickfitnes.com
Nombor telefon: +44 078 7548 7638